DataBox
SREĆNI PRAZNICI!
Svim našim poslovnim partnerima želimo srećne predstojeće praznike. Neka Vam nova 2017. godina donese zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Želimo da Vam nova 2017. godina otvori nove poslovne prilike i mogućnosti za bolje i uspešnije poslovanje.
Decembar 29, 2016 Admin 256
DataBox
NOVA LOKACIJA
Kako bismo što kvalitetnije odgovori na zahteve naših klijenata preselili smo se u novi, prostraniji i moderniji prostor. Od 04.12.2016. godine Databox se nalazi na novoj adresi: Begejska 2a, Zvezdara.
Sa velikim zadovoljstvom vas očekujemo u našem novom prostoru, da u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi razmotrimo sve vaše potrebe i mogućnosti međusobne saradnje.
Dobrodošli!
Decembar 02, 2016 Admin 256
DataBox
POSLOVNI SUSRETI U TEMIŠVARU
Inomatch 2016 Conference & International brokerage" poslovni susreti koji su održani u Temišvaru, Rumunija, u sredu 09.11.2016. godine pored firmi iz Srbije ugostili su i kompanije iz Rumunije, Mađarske, Norveške i drugih zemalja. Pored odlične organizacije od strane Enterprise Europe Network-a, veoma smo zadovoljni ostvarenim kontaktima i novim poznanstvima. Nadamo se da ćemo naše poslovanje proširiti na region i ostvariti uspešnu poslovnu saradnju sa nekim od novostečenih partnera.
Novembar 10, 2016 Admin 256
DataBox
NOVI SAJT
U rad je pušten naš novi sajt. Sa ciljem da vam što više približimo naše proizvode i usluge pomoću kojih ćete unaprediti sve segmente vašeg poslovanja, uštedeti resurse i značajno podići efikasnost zaposlenih i zadovoljstvo vaših klijenata.Novembar 08, 2016 Admin 256
DataBox
DATABOX
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija Databox d.o.o. zvanično počela sa radom. DATABOX tim čine odabrani stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom u vođenju međunarodnih projekata, dizajnu i razvoju naprednih poslovnih rešenja i pružanju raznovrsnih IT usluga iz domena:
• dizajn i razvoj specifičnih aplikacija prema zahtevu klijenata
• izrada on-line prodavnica
• dizajn i izrada naprednih web sajtova
• skeniranje i indeksiranje poslovne dokumentacije
Novembar 01, 2016 Admin 256